fredag 21 februari 2014

Fredags städ!

Denna vecka har jag varit hemma med Theo som haft en segdragen influensa.Jag tror inte jag någon gång tidigare behövt vabba en hel vecka. "Inget ont som inte har något gott med sig" Jag har hunnit med att röja och rensa, vilket jag inte riktigt hinner med i den takt jag annars önskar. I dag lite bilder från ett fredags städat sovrum. Ha en fin helg!






7 kommentarer:

  1. Kul att du hittade till mig! Vilket mysigt sovrum, älskar en sån där klädstång att ha framme till kläderna!

    Kram Jenny

    SvaraRadera
    Svar
    1. Roligt och inspirerande att finna nya bloggar. Tack för din fina kommentar:)

      Radera
  2. Hejsan! Vilken fin blogg och vilket härligt sovrum !!! Vad är det för fina ljusgrå sängkläder? Var har du köpt dem? Undrar även var du köpt lyktan i fönstret ovanför sängen samt den mörkgrå pläden på sängen. Tack på förhand!
    Vänligen
    Elisabeth

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oj fler kommentarer, förlåt att jag inte svarat tidigare. Lyktan i fönstret kommer jag tyvärr inte i håg vart den är köpt, men den mörkgrå pläden är en lite äldre från hemtex. Sängkläderna är från HM i linnetyg och i den ljusgrå färgen. Favoriterna i linneskåpet:)Tack rara för ni kikar in hos mig!

      Radera
  3. SÄNGKLÄDERNA LIKNAR H&M :S OCH ÄVEN HIMLAS SÄNGKLÄDER. MEN ÄR DET LJUSGRÅ ELLER MÖRKGRÅ PÅ DINA SÄNGKLÄDER?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ljusgrå från HM, tack för att du var snabb och svarade på frågan:) Lite ovan att få kommentarer, det hade jag missat här i sjukstugan. Mvh Lotta

      Radera
  4. Hejsan! Tack så hjärtligt för svaren på frågorna! Det gör inget. Jag tyckte att jag fick svar på frågorna ganska snabbt ändå ; ) Det får nog bli dessa fina påslakan och örngott! Sååå fint!
    Vänligen Elisabeth

    SvaraRadera