söndag 23 mars 2014

Glömde kameran igen!

I går besökte Theo, Viggo, Clara och jag "Barnmässan-2014" i Karlstad. Det var mysigt och uppskattat, som så ofta nu glömde jag tyvärr kameran. Tog lite bilder med min telefon men får se om/när jag kan få över dem till datorn. Efter mässan for vi en sväng till syster med familj för lite fika och lek. Det blev ett kort, kort besök hos fina Gulden och Cindy(hästarna) i stallet innan hemfärden.

Clara mars-14 


måndag 17 mars 2014

Vår duktiga, duktiga lillgosse!!!

Jag och vår tappre lille Theo har just kommit hem från tandläkaren. De ringde till mig från förskolan och berättade att han ramlat och slagit lös en tand. Med en blodig, gråtande liten pojke åkte jag till vårdcentralen och sen till tandläkaren. Theo fick det bästa omvårdnaden och behandling av en supergullig tandläkare och flera snälla tandsköterskor. Stackars liten men så duktig, tapper han var, gapade duktigt och små gnydde bara lite.  




Tandfen får komma till lillebror tidigare än storebror :(
Men tur att den blev lös och att den inte slogs uppåt så att de permanenta tänderna skadades.





lördag 15 mars 2014

Nytt målarobjekt.....

I går hämtade jag hem ett nytt målarobjekt som jag köpt på en köp-och säljsida. Ett gammalt, gediget strykbord som även ska få ett finare tygöverdrag.


I dag på förmiddagen var jag bjuden till en kollega på "Mary Kay" sminkprovning/kurs. Mitt sminkförråd är inte det största och vet inte riktigt om det går i "mina" färger heller. Jag fick bra råd och tips men behöver nog träna mer på "sminkningen", det tog oss fyra timmar idag;) 



tisdag 11 mars 2014

Lärorik, spännande vecka!

Den här arbetsveckan ser lite annorlunda ut. Två fokusdagar på barn och ungdomshabiliteringen i Karlstad, fortsättningsdag i Bliss i Örebro, en studiedag med föreläsning inom neuropsykiatri sen återstår bara en vanlig skoldag. Detta blir en spännande och lärorik arbetsvecka, jag gillar verkligen mitt jobb.

Idag kom ett efterlängtat paket från finaste webbutiken "Julias vita drömmar". En vacker quiltad pläd och en jättefin blå kökshandduk.




Pläden var tänkt till vår lilla mysfåtölj i köket men tror kanske att den kommer passa ännu bättre inne i Claras rum när det ska in lite nya färger (blått) där.



onsdag 5 mars 2014

Länkar....

Nu ska jag försöka mig på att länka, det vill jag kunna. Jag har beställt den här fina pläden i från finaste nätbutiken "Julias vita drömmar". Hoppas nu detta fungerar, ska prova!



Bild sen i somras, längtar efter våren och värmen!

måndag 3 mars 2014

Tävling hos fina "Hem och Lycka"

Hejsan igen!

Höll på att missa en underbar tävling hos fina "Hem och Lycka" . Man kan vinna valfri vara till ett belopp av 300 kr, men kan självklart lägga till om man vill köpa något som är lite dyrare. Jag hoppas på vinst för då ska jag köpa detta fina kuddfodral från "Himla". Här kan man vara med och tävla http://hemochlycka.blogspot.se/2014/02/tavling-valfri-vinst.html. (Måste lära mig hur man länkar, vet tyvärr inte hur man gör.)

Bacillbekämpning pågår....

I går gav jag upp mitt försök till självmedicinering, efter en veckas ihärdigt sköljande med koksalt, snytande, rinexin-, nasonexbehandling samt värktabletter fick det bli ett läkarbesök. Jag fick penicillin och hoppas nu på att bli bättre. Bort med baciller i sovrummet in med nya, rena sängkläder och kall, ren luft med en stunds vädrande.

Sist jag var på Ikea kunde jag inte motstå dessa sängkläder, Alvine. Jättesöta och inte kan man väl ha för många påslakanset;)  Ljuvligt att lägga sig i renbäddad säng, speciellt när man är krasslig!