lördag 27 april 2013

Badkalas!


Idag har vi haft en jätte härlig dag, Theo har haft 2 års kalas för nära och kära i badhuset. Han älskar att bada och hann inte ens med vår fikapaus. Tack till alla som ville komma och bada och för alla fina presenter Theo fick!

torsdag 25 april 2013

Kalas för vår Theo!


Onsdag kväll, baka, baka liten tårta!

Vår första figurtårta!
Idag har vi firat vår minsta hjärta Theo. Med frukost och paketöppning i sängen, förmiddagsfika med bästa Sofia och Tilde och kvällsfika med mormor, morfar, farmor, farfar, gammelmorfar och Jennifer. Det har ätits monster muffins och Fåret Shaun tårta. Mums!






                    GRATTIS THEO 2 ÅR





lördag 20 april 2013

Aktivitets helg!

Jan och Måns är i Mora hela helgen och spelar innebandy cup. Clara har visat upp ett fint gymnastikprogram i dag på årets gymnastik kavalkad och Theo har tillbringat lördagen hos mormor och morfar. I morgon hoppas vi på ytterligare en dag med vackert väder, då ska vi njuta ute i solen samt förbereda ett litet 2-års kalas som väntas till veckan.

onsdag 17 april 2013

Snart 2 års kalas!

Nybadad liten Theo sommaren-11 




Till veckan fyller denna lilla goding redan 2 år. Hur är detta möjligt? Idag har vi beställt lite fina grejer till kalaset. Det blev ballonger, ljus, muffinsformar och en söt grattis vimpel. Barnen har fått någon bacill med tråkig hosta så idag har jag varit hemma från jobbet. På eftermiddagen blev det jättefint väder och trots feber gick vi ut en stund i det härliga vårvädret.

måndag 1 april 2013

Härliga påsk!

Min påskhelg har varit fantastisk. I torsdags var både Jan och jag lediga och vi gick den årliga påskparaden med Viggo och Theo. På torget bjöd kycklingar på godis!





På långfredagen var vi hemma och tog det lugnt under dagen och på kvällen firade vi svärmor, farmor som fyllde år. Påskafton firade vi som vanligt i Karlstad hos syster med familj med sedvanligt påsktåg och massor av god påskmat.




Kusinen Astrid följde med oss hem, så hela påskdagen lektes det här hemma. Måns spelade hockeycup i Kristinehamn hela dagen. Annandag påsk skulle kusinen Matilda tävla nya ponnyn Cindy i hoppning för första gången. Viggo, Theo, Clara, Astid och jag åkte dit för att titta och hejja på. Matilda red felfritt i båda klasserna (så fint ekipage). Det blev en toppen trevlig dag med mycket hästar och så härligt vårväder. 



Nu väntar en veckas skollov och vi hoppas få njuta av härligt vårväder!