söndag 30 september 2012

Vackra blommor

Mina vita orkidéer och Claras rosa!


Många av mina blommor blommar just nu, både orkidéer och porslins blommor. Porslins blommorna luktar inte så gott men de är ju så söta. Clara har en rosa blommande hoya i sitt rum, ännu finare än kökets vita.



lördag 29 september 2012

Kalas tider....

Theo leker!







Det är många i vår släkt som fyller år nu. Idag har vi varit och firat min syster och deras Love. Till veckan fyller vår älskade Clara 8 år. Innan dagens födelsedagskalaset träffade vi Jenny med barn på Ikea för trevlig fikastund. Clara passade på att shoppa lite. Måns är på hockeyläger i Forshaga hela helgen och Jan är på fotbollsledarhelg i Sunne.





Viggo
Love snart 2år


Tokiga miner




Astrid



söndag 23 september 2012

Fisketävling



I går var barnen och jag till min syster med familj i Karlstad hela dagen. Camilla var snäll och klippte och slingade mig, det blev jättebra. Tack kära syster:)




Idag anordnade Jans jobb fisketävling i kommunens båthamn. Efter två timmars metande med ganska mycket napp grillade vi. Efter korvgrillningen bjöds vi på kaffe, kaffebröd och godis. Alla glada fiskare stora som små fick välja priser från ett stort, stort prisbord. Barnen var mycket nöjda med dagens fiskefångst och alla fina priser de fick med sig hem! Tyvärr tog batteriet i min kameran slut så det blev inte så mycket fotograferat:(

måndag 17 september 2012

Mini joggen!

I helgen har vi besökt kommunens årliga marknad. Måns, Clara och Viggo sprang minijoggen. I passande springkläder(klänning)  sprang en lite överbeskyddande mamma(jag) med i loppet bakom Viggo. Efter marknaden blev det lite trädgårdspyssel. Jan for med några vänner på fest, jag och barnen tog tidig kväll efter en ganska tuff arbets- skolvecka.

söndag 9 september 2012

Helg arbete!

I helgen har jag mest tvättat och städat. Rensat och ställt i ordning lite även ute. Härligt att man fortfarande vissa dagar kan hänga ut tvätten, jag älskar när man kan bädda rent i sängen med sängkläder som hängt ute på tork!

torsdag 6 september 2012

Härligt efter bad.....

Idag har vi haft en toppendag, bra väder med sol fast lite höstigt i luften. Jag har gått ner på 80% nu och har idag haft min första lediga dag. På förmiddagen var Theo, Viggo och jag till bästa Sofia på fika, det var mysigt. Efter kvällens bad blev det mys framför brasan.